“Változni akarsz? Helyezd magad felemelő szellemi közegbe!
Minden más próbálkozás többnyire vesződség.”


Kvantum ÍRÓ- és Önismereti KLUB

4 hetes ONLINE Írókurzus. Jelentkezés az oldal alján.

1971-ben Gary C. Halbert kiment a konyhába és leírt néhány mondatot egy papírra. A szöveg hossza nem érte el a 400 szót, viszont az egymás mellé rendezett szavak olyan erővel bírtak, hogy a következő néhány évben egy közel 100 millió dolláros cégbirodalmat tudott felépíteni velük.

Manapság, ha egy vállalkozó elkezd vállalkozni, fogalma sincs, hogy a szakmán kívül a legfontosabb üzletépítő eszköze a kommunikáció lesz.

Az internet korában a jól megírt tartalom álruhába bújt értékesítési ügynök, aki szinte láthatatlanul végzi a dolgát, eladás közben szórakoztatja a vevőt, és a hónap végén nem kell utána TB-t fizetni.

Ha ezen az oldalon jársz, talán már Te is felismerted mindezt.

Szeretnéd gyakorolni az írásmesterséget?

Szeretnél esetleg könyveket írni és az írásból élni?

Ütős prezentációt szeretnél készíteni vagy céges reklámjaidhoz szeretnéd gyakorolni a hatékony szövegírást?

Szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz írással értéket teremteni?

Tudod, hogy blogbejegyzésekkel és izgalmas, jól felépített szakmai cikkek megírásával lehet a leghatékonyabban bizalmat és hitelességet építeni leendő vevőidben, ráadásul a tudás is ott van a fejedben hozzá, de valamiért még sem sikerül ezeket a cikkeket megírni?

Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, sok szeretettel várunk a Kvantum Klub heti rendszerességgel megrendezett íróműhelyében vagy élő online foglalkozásainkon! (2017 szeptemberig csak ONLINE!)

A jelentkezés feltételeit a tájékoztató szöveg alatt, a lap alján találod. Ha nincs most időd végig olvasni, miért is lenne érdemes neked is rendszeres íróműhely foglalkozásainkon részt venni, vagy csak szeretnél kapcsolatban maradni velünk, iratkozz fel a Kvantum klub íróműhelyének hírleveleire most:

Email:*
Keresztnév:*


Akár könyvet, akár blogbejegyzéseket, akár a céges prezidet szeretnéd elkészíteni, ismerned kell a történetmesélés fortélyait, a figyelemkeltés és a figyelem vezetésének módszereit.

Az íróműhely célja, hogy megtanuljuk ezeket a módszereket és kialakítsuk azokat a szokásmintákat, mely szokásminták birtokában el is készülnek azok a művek, amiket fejben talán már régen megálmodtál.

Ahogy korcsolyázni korcsolyázás közben, autót vezetni autó vezetés közben, írni írás közben lehet megtanulni.

Ha neked is problémát jelent a gördülékeny írás, ha te is esetleg hetek, hónapok, sőt akár évek óta halogatod, hogy megírd végre, amit meg kell írnod, kezdj el tudatosan rendszeresen írni! Ha egyedül nem megy, csatlakozz hozzánk, és pörgesd fel magad a Kvantum Klub íróműhelyében!

Közösség, inspiráció

Ha tudod mit jelent mesterelme csoportban inspirálódni, amikor hasonló gondolkodású vagy indíttatású emberek az egekbe emelik egymás energiaszintjét csak azáltal, hogy egy légtérbe összegyűlnek egy közös cél által, akkor nem kell ecsetelni milyen elképesztő élmény támogató közegben gyakorolni az írásmesterséget.
(Ha nem hallottál még a Mesterelméről, olvass bele itt mit is jelent. De, aztán gyere vissza hamar erre az oldalra 🙂 )

Weöres Sándor írta: “Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó tudásnak, tevékennyé ébresztése.”

Mesterelme csoportban sokszor fordul elő, hogy a támogató figyelemben egyetlen szikra is elég, hogy lángra lobbanjon ez a szunnyadó tudás, és megnyíljon a kreativitás kútja. Az egyetlen olyan kút, ami nemhogy soha nem apad ki, hanem egyre nagyobb hozammal üzemel, ha alázattal vagyunk működésének sajátosságai iránt.

Ha azt érzed, megrekedtél és egyedül jelenleg motiválatlannak, tehetetlennek érzed magad, pedig minden tudással rendelkezel a feladat elvégzéséhez, hidd el, a csoport által gerjesztett attraktormező egyszerűen magával fog ragadni. Soha többé nem kell azon gondolkodnod, honnan gyűjts erőt vagy hogyan fókuszáld az energiáidat. Egyszerűen meg fog történni az, amihez korábban vért kellett izzadnod.

Rendszeresség

Ahogy korábban említettük, az íróműhely legfőbb célja a megfelelő szokásminták kialakítása, szokásmintákat pedig csak ismétlésen keresztül, az írást rendszeresen végezve lehet kialakítani. Ahogy az izmos test sem úgy készül, hogy lemegy az ember egyszer a konditerembe, az írói készségek sem percek vagy órák alatt alakulnak ki.
Csak akkor jelentkezz Te is, ha pontosan tudod (de legalábbis már sejted), hogy az írói készség elsajátítása a Te életedhez mit tehetne hozzá, ha pontosan tudod (de legalábbis már sejted), hogy az írással mit adhatnál a világnak. Ha pontosan tudod (de legalábbis sejted), ha kiaknázatlanul hagyod a benned lévő író potenciált, az egy örök szálka lesz az életedben.
Ha számodra is a kitartás, amíg el nem sajátítod” az egyetlen vállalható kompromisszum e tekintetben, várunk téged is a Kvantum Klub íróműhelyében!

Az íróműhely tematikája:

Akár egy jövőbe mutató, életet támogató receptkönyvet szeretnél megírni, akár egy kémregényt, akár a céged etikus termékeit eladó hatékony szövegeket, ismerned kell a figyelemkeltés leghatásosabb eszközeit, az érzelmekre ható történetmesélés legfontosabb elemeit, szabályait (szerkezeti felépítés, vázlat, kezdés és befejezés, karakterépítés, fordulat és feszültségkeltés, párbeszéd, stb.)

De mindezek előtt ismerned kell:

SAJÁT MAGADAT. Amíg nem tudod ki vagy és merre tartasz, tele leszel belül egymásnak ellenfeszülő erőkkel, amik általában teljesen kioltják az alkotókedvet és képességet. Akkor is, ha csak egy céges szórólapon dolgozol, és akkor is, ha életed regényét szeretnéd formába önteni.
Általában az első könyv megszületése, egyben az író újra születése is szokott lenni, ezért a 4 alkalmas foglalkozás során:

  • Meghatározzuk a Te legfőbb feladatodat, életed küldetését (személyre szabottan), hogy tudd miről és hogyan írj
  • kialakítjuk az írói nézőpontot és beszélünk az írói felelősségről a kvantum szemlélet tükrében
  • meghatározzuk a téged hajtó inspiráló, motiváló erőket és megfürdetünk benne
  • Elkészítjük a történeted cselekményvázlatát
  • felvértezünk a történetmesélés leghatékonyabb eszközeivel

mindeközben sokat Írunk, nevetünk és néha sírunk is.

Könnyen lehet, hogy a negyedik alkalom végére készen leszel egy olyan könyv megírásával, amit már évek óta halogatsz. (Lehetőséged van ezen kívül alkotói csoportokhoz csatlakozni vagy alkotói csoportot létrehozni pl. film forgatókönyv írás témában.)

Tök jó: lehet járni zumbázni, jógázni meg kondizni rendszeresen, hiszen fejlődés csak a rendszeres tevékenységből fakad és most már lehet járni rendszeresen íróműhelybe is! 🙂

Ha idáig eljutottál az olvasásban, szeretettel köszöntelek! 🙂

Tarnóczy Vilmos vagyok, az íróklub leglelkesebb tagja. 35 is elmúltam, amikor elkezdtem irogatni blogbejegyzéseket, és majdnem 40 éves voltam, mire elkészült az első könyvem. Életem legcsodálatosabb, önjutalmazó élménye volt már csak az is, hogy megírhattam. Először tapasztalhattam meg, milyen az, amikor nem csak én erőlködök és dolgozok valamin elhatározásból, hanem mintha valamilyen magasabb rendű erő használna, hogy rajtam keresztül megnyilvánulhasson  és hathasson. Nekem szinte csak engednem kellett, hogy megtörténhessen. Hogy megfelelő csatorna lehessek.
A könyv annak ellenére, hogy magánkiadásban jelent meg, néhány hónap alatt bestseller lett. Itt tudsz beleolvasni.
Rendkívül megtisztelő volt, hogy több száz levelet kaptam olvasóktól, amiben leírták,  egy szuszra végig olvasták a könyvet. Hogyan lehet megtanulni így írni? A könyv egyszerűen letehetetlen volt. Többek közt, ezért is született meg az íróműhely.

Számomra nagyon fontos, hogy az írással értéket teremtsünk, értéket közvetítsünk. Olyan értéket, mely értékre másoknak szüksége van. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a találkozók alkalmával arra is, hogyan tudjuk ezt a létrehozott értéket eljuttatni a számára fontos közönséghez. Hiszen senki sem az asztalfióknak ír.

Hiszem, hogy a megfelelő szavak és mondatok akár írott formában, akár beszéd által közvetítve elképesztő átalakítóerővel bírnak. Épp ezért úgy gondolom, akinek helyén van a szíve és tud beszélni, az beszéljen, aki tud írni, az írjon! Aki nem tud, az meg tanuljon meg! 🙂

Nap mint nap látom, hogy 30-40 megfelelően megkomponált, egymás után leírt mondattal cégek, vállalkozások kapnak szárnyra, értékes vagy értéktelen kacatokból, egyedi- vagy tucattermékekből tudnak dollármilliós forgalmat generálni. Pusztán a szavak erejével. De, olyat is hallottam már, hogy valaki egyetlen könyv elolvasása után a rákból gyógyult ki és ezért kizárólag a könyvből áradó, felemelő gondolatokat tette felelőssé.

Petőfi azt írta: “Fényesebb a láncnál a kard”. Azt hiszem a kardnál még fényesebb, még élesebb és még erősebb eszköz a szavak és mondatok ereje. Szavakkal emelhetünk falakat vagy nyithatunk ablakokat, bonthatunk le korlátokat és melegíthetünk fel szíveket. Elképesztő lehetőség rejlik bennük.

Az íróműhelyben ezzel foglalkozunk, ezt gyakoroljuk. Görbítgetjük, hajlítgatjuk, kerekítgetjük a szavakat és mondatokat. Mígnem olyan átalakító erőt nem képviselnek, mely erő képes megpendíteni egy másik ember szívében egy húrt vagy világosságot vinni az elméjébe, ezáltal pedig, akár megváltoztatni az életét.

De, nem csak ez történik. A klubfoglalkozások során olyan mély önismereti leckékre és tapasztalatokra teszünk szert, hogy sokszor úgy tűnik, mintha az írás csak az ürügy lenne, egy hatékony módszer, amivel közelebb kerülhetünk önmagunkhoz és a céljaink eléréséhez szükséges belső erőhöz.

Ha szívesen gyakorolnád velünk az írást, ha szívesen csatlakoznál klassz, inspiráló emberekhez, ha te is tudod, hogy a gondolatidra a világnak szüksége van, ha téged is annyira felapróznak a mindennapok, hogy egyedül nehezen tudod megteremteni az alkotáshoz szükséges energia- és kreativitás szintet, gyere és jelentkezz a Kvantum Klub íróműhelyébe! Közösségben leszel, de saját magadért, a saját magadén fogsz dolgozni! Szerintem nincs a világon hatékonyabb és élvezetesebb módszer, hogy beindítsd kreativitásod szökőkútját!

Jelentkezés ÍRÓ KLUB foglalkozásra:

A műhelyfoglalkozásokat (2017 szeptemberig csak ONLINE)  Online formában, illetve személyes részvétel esetén jelenleg minden szerdán 18:00-21:00 óráig Budapesten a Kvantum Klubban tartjuk.   Jelentkezni a 4 alkalmas csomag befizetésével lehet. Az első 4 alkalom díja online (otthoni) részvétel esetén 25.000 Ft,  személyes részvétel esetén (Kvantum klubban 39.000 Ft), amit 3 hónap alatt lehet lejárni (a személyes részvétel tartalmazza az íróműhely tematikus jegyzeteit+2×30 perc személyre szabott skype konzultációt)

Minden jelentkező ajándékba kapja  a Szökés az elme börtönéből című könyvet.

Kérdés esetén hívd a 06 70 315 6820-as telefonszámot!
Az online foglalkozáshoz  (személyre szabott, élő foglalkozás) számítógépre és egy skype kapcsolatra lesz szükséged, illetve, hogy a foglalkozás ideje alatt magadra tudd zárni a szobád ajtaját 🙂 )

Jelentkezéshez töltsd ki a következő űrlapot! Jelentkezés után e-mailben értesítünk a további tudnivalókról.

Keresztnév (így szólítunk a levelekben):*
Email:*
Név (számlázási):*
Irányítószám:*
Város*
Utca, hsz, emelet, stb.*
Telefonszám:
Részvétel módja*
Fizetés módja:*


Várunk Íróműhely foglalkozásainkon,
a klub nevében szeretettel! 🙂

Tarnóczy Vilmos

www.tarnoczyvilmos.hu – Egy történet, amiről mindenképp tudnod kell>>>
www.kvantumklub.hu – Belső potenciálunk kibontakoztatása a kvantum szemlélet segítségével
www.miter.hu – MiTér Tudatműhely

Mentés

Mentés