Kvantum
Storytelling Kurzus

Hívd elő magadból azt a történetet, amivel aztán hatni tudsz a világban!

4 hetes ONLINE Storytelling kurzus.
Jelentkezés az oldal alján.

2013-ban Bryan Stevenson egy amerikai ügyvéd elmondott 3 történetet a színpadon, és a TED 30 éves történelmének leghosszabb ideig tartó, álló tapsviharát kapta. Beszélt a nagymamájáról, beszélt a gyerekkoráról és beszélt az igazságtalanságról. A nézők pedig az előadás után 1 órán belül 1 millió dollárt kalapoztak össze Stevenson szervezetének.

Vajon mit tudtak a történetei, ami ennyire megragadta az embereket?

Van benned egy történet,amit csak azáltal, hogy megosztasz másokkal, erőt adsz nekik, te pedig meggyógyulsz vagy pedig szárnyra kapsz. Esetleg mindkettő…

Akár a személyes élettörténetedet szeretnéd kibontakoztatni, akár a céges kommunikációdat szeretnéd magasabb szintre emelni, jó helyen jársz, mindenképp olvasd végig ezt az oldalt.

Manapság, ha egy vállalkozó elkezdi építeni a bizniszét, fogalma sincs, hogy a szakmán kívül a legfontosabb üzletépítő eszköze a kommunikáció lesz.

Jelentkezem a storytelling kurzusra>>>

 

A nagy cégek vezetői viszont jól tudják, az óriási reklámzajban szinte az egyetlen eszköz, amivel még be lehet kerülni az emberek fejébe, az egy jó történet. Az Apple-nél evangélistának, az SAP-nél főstorytellernek hívják annak a marketinges kollégának a munkakörét, aki ütős, érzelmes történetekkel próbálja elvarázsolni és rávenni leendő vásárlóikat, hogy azok a cég termékeit és szolgáltatásait vegyék igénybe.

A marketingben ez az a terület, ahol a legkisebb fejlődés is exponenciális ugrást eredményezhet egy cég vagy bármely nonprofit szervezet növekedésében.

Az internet korában a jól megírt tartalom, egy ütős történet tulajdonképpen álruhába bújt értékesítési ügynök, aki szinte láthatatlanul végzi a dolgát, eladás közben szórakoztatja vagy meghökkenti a vevőt, és a hónap végén nem kell utána TB-t fizetni.

Ha ezen az oldalon jársz, talán már Te is felismerted mindezt.

Szeretnéd végre ütősen megfogalmazni a saját történetedet? Vagy a vállalkozásod üzenetét szeretnéd hatásosabban tálalni a weboldaladon?

Szeretnéd megtanulni, hogyan tudsz írással és történetmeséléssel (storytelling) értéket teremteni és hatni a világra?

Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, az online storytelling kurzus neked lett kitalálva.

A jelentkezés feltételeit a tájékoztató szöveg alatt, a lap alján találod. Ha nincs most időd végig olvasni, miért is lenne érdemes neked is elvégezni az online kurzust, vagy csak szeretnél kapcsolatban maradni velünk, iratkozz fel a Kvantum klub hírleveleire most:

Email:*
Keresztnév:*


Akár egy könyvet, akár hatásosabb blogbejegyzéseket, akár a céges prezidet szeretnéd elkészíteni, ismerned kell a történetmesélés fortélyait, a figyelemkeltés és a figyelem vezetésének módszereit.

Az online kurzus célja, hogy megtanuljuk ezeket a módszereket és kialakítsuk azokat a szokásmintákat, mely szokásminták birtokában el is készülnek azok a művek, amiket fejben talán már régen megálmodtál.

Ahogy korcsolyázni korcsolyázás közben, autót vezetni autó vezetés közben, írni írás közben, történetet mesélni történetmesélés közben lehet megtanulni.

Jelentkezem a storytelling kurzusra>>>

Ha neked is problémát jelent a gördülékeny írás, ha te is esetleg hetek, hónapok, sőt akár évek óta halogatod, hogy megírd végre, amit meg kell írnod, kezdj el tudatosan rendszeresen írni! Ha egyedül nem megy, pörgesd fel magad a Kvantum Klub Storytelling kurzusával!

Közösség, inspiráció

Ha tudod mit jelent mesterelme (mastermind) csoportban inspirálódni, amikor hasonló gondolkodású vagy indíttatású emberek az egekbe emelik egymás energiaszintjét csak azáltal, hogy egy légtérbe összegyűlnek egy közös cél által, akkor nem kell ecsetelni milyen elképesztő élmény támogató közegben gyakorolni az írást és a történet alkotást.

(Ha nem hallottál még a Mesterelméről, olvass bele itt mit is jelent. De, aztán gyere vissza hamar erre az oldalra )

Weöres Sándor írta: “Az egyetlen igazi tanulás: a lényünkben szunnyadó tudásnak, tevékennyé ébresztése.”

Mesterelme csoportban sokszor fordul elő, hogy a támogató figyelemben egyetlen szikra is elég, hogy lángra lobbanjon ez a szunnyadó tudás, és megnyíljon a kreativitás kútja. Az egyetlen olyan kút, ami nemhogy soha nem apad ki, hanem egyre nagyobb hozammal üzemel, ha alázattal vagyunk működésének sajátosságai iránt.

Ha azt érzed, megrekedtél és egyedül jelenleg motiválatlannak, tehetetlennek érzed magad, pedig minden tudással rendelkezel a feladat elvégzéséhez, hidd el, a személyre szabott online kurzus és a támogató segítség által gerjesztett attraktormező egyszerűen magával fog ragadni. Soha többé nem kell azon gondolkodnod, honnan gyűjts erőt vagy hogyan fókuszáld az energiáidat. Egyszerűen meg fog történni az, amihez korábban vért kellett izzadnod.

Megtanulunk néhány technikát, amivel meg tudod hekkelni a tudatodat, és a tudatalattid olyan rejtett kincseihez lesz hozzáférésed, amikről eddig magad sem tudtál.

Jelentkezem a storytelling kurzusra>>>

 

Csoda történt

Kedves Vili! Köszönöm a konzultációs órákat Veled. Nagyon hasznosak és előrevivőek számomra. A múltkori óra után csoda történt, szinte szárnyakat kaptam és megtáltosodtam. Este 10 órakor leültem a géphez és elkezdtem írni az esettanulmányokat, amelyeket a születendő könyvemben fogok közreadni. Éjjel egyig írtam és áradtak belőlem a sikertörténetek. A végén felkiáltottam: Úristen, mennyi embernek tudtam segíteni! Hálás vagyok neked Istenem és hálás vagyok magamnak is, hogy volt türelmem úgy a tanuláshoz, mint a megtanultak alkalmazásához. Ezt a termékeny alkotást Neked köszönhetem. Hálás vagyok Neked Vili, mert olyan energiát szabadítottál fel bennem, amely kapukat nyitott meg a tudatalattimban. Csodálatos tanító vagy Vili, mert önzetlenül árasztod a tudást és a szeretetet. Hamvas Béla azt mondta: „Csak az a tudás válik bennünk fénnyé, amit átadunk!” Gratulálok neked, mert Te ezt az utat követed és áldás van a Te tevékenységeden. Isten áldjon! Köszönöm szépen!

Grebenár Zsuzsa
Budapest

Rendszeresség

Ahogy korábban említettük, a kurzus legfőbb célja a megfelelő szokásminták kialakítása, szokásmintákat pedig csak ismétlésen keresztül lehet kialakítani. Ahogy az izmos test sem úgy készül, hogy lemegy az ember egyszer a konditerembe, az írói vagy történet alkotói készségek sem percek vagy órák alatt alakulnak ki.

Ugyanakkor döbbenet, de az is igaz, hogy néhány hét vagy hónap elmélyült és fókuszált gyakorlás után egy teljesen kezdő amatőr is professzionális szintre emelheti ezeket a készségeket.

Egy készülő könyv előszavából részlet:

Földöntúli utazás
Nem merném komolyan kijelenteni, hogy ez a történet fikció, mert ki tudja? Oka van annak, hogy befészkelte magát a fejembe és képek formájában gyönyörűen megmutatta magát. A mai kvantumelméletek szerint bármi lehetséges, nem véletlen, hogy ez a kis történet is Tarnóczy Vilmos (a Szökés az elme börtönéből nagysikerű könyv írója) által szervezett kvantumklub és íróklub hatására indult el és a mesterelme csoport különleges energiái segítségével kelt életre. Köszönettel tartozom mindenkinek, aki hozzásegített e könyv megszületéséhez, örök hála érte. Kedves Olvasóm, csak egy dolgot kívánok Neked: az olvasás közben érezd legalább annyira jól magad, mint amennyire én éreztem az írása közben!

Lőrinczi Rita
A Megoldás Könyvelő KFT

A kurzus tematikája:

Akár egy receptkönyvet szeretnél megírni, akár egy kémregényt, akár a céged etikus termékeit eladó hatékony szövegeket, akár szíved legfájóbb emlékét szeretnéd a felszínre hozni és formába önteni, hogy erőt és bátorítást adhass ezáltal másoknak, ismerned kell a figyelemkeltés leghatásosabb eszközeit, az érzelmekre ható történetmesélés legfontosabb elemeit, szabályait (szerkezeti felépítés, vázlat, kezdés és befejezés, karakterépítés, fordulat és feszültségkeltés, az érzelmi katarzist kiváltó összetevők, stb.)
De mindezek előtt ismerned kell: SAJÁT MAGADAT. Amíg nem tudod ki vagy és merre tartasz, mi a legigazabb belső értékrended, tele leszel belül egymásnak ellenfeszülő erőkkel, amik általában teljesen kioltják az alkotókedvet és képességet. Akkor is, ha csak egy céges szórólapon dolgozol, és akkor is, ha életed regényét szeretnéd formába önteni.

Általában az első könyv vagy fontos történet megszületése, egyben alkotójának újra születése is szokott lenni, ezért a 4 hetes kurzus során:

  • Meghatározzuk a Te legfőbb feladatodat, életed küldetését (személyre szabottan), hogy tudd miről és hogyan írj,
  • kialakítjuk az írói nézőpontot és beszélünk a történetmesélő felelősségről a kvantum szemlélet tükrében,
  • meghatározzuk a téged hajtó inspiráló, motiváló erőket és megfürdetünk benne,
  • felvértezünk a történetmesélés leghatékonyabb eszközeivel.

Tök jó: lehet járni zumbázni, jógázni meg kondizni rendszeresen, hiszen fejlődés csak a rendszeres tevékenységből fakad és most már lehet járni Storytelling kurzusra is! 🙂

Egyszer egy jól ismert író azt találta mondani, hogy nem íróklubba kell járni, hanem le kell ülni, és megírni a történetet. Ez az állítás annyira igaz, mint amennyire nem. Az a vicc, hogy Tarnóczy Vilmos, aki vezeti (és remekül irányítja) ezeket a „szeánszokat”, már az első találkozó alkalmával hangsúlyozta a rendszeres nekiülés fontosságát. Ám saját példám bizonyítja, hogy a hozzáülés önmagában mennyire kevés tud lenni. Nekiülés ide, nekiülés oda, fél mondatot sem voltam képes leírni történetemből… abból a történetből, amely az egyik rövid versem (Helixonia) háttér-történéseit, mögöttes tartalmait, titkait, stb. szándékozik megvilágítani, s terjedelmesebb, cselekményekben gazdag próza formájában az olvasó elé tárni. Az első „kvantum-összefonódást” követően (csoda?) rögtön elindult bennem a történet, melyet azonnal le is írtam az első írásgyakorlat alkalmával. Azóta is folyamatosan írok, s a heti találkozók impulzusainak kapcsán (is) szépen formálódik a tervezett könyv.

Tóth Máté
Tura

Jelentkezem a storytelling kurzusra>>>

 

Ha idáig eljutottál az olvasásban, szeretettel köszöntelek!

Tarnóczy Vilmos vagyok, a storytelling kurzus vezetője. 35 is elmúltam, amikor elkezdtem irogatni blogbejegyzéseket, és majdnem 40 éves voltam, mire elkészült az első könyvem. Életem legcsodálatosabb, önjutalmazó élménye volt már csak az is, hogy megírhattam. A könyv annak ellenére, hogy magánkiadásban jelent meg, néhány hónap alatt bestseller lett. Itt tudsz beleolvasni.

Rendkívül megtisztelő volt, hogy több száz levelet kaptam olvasóktól, amiben leírták,  egy szuszra végig olvasták az egészet, a könyv egyszerűen letehetetlen volt. Több vidéki klubban felolvasóesteket szerveztek, és volt aki hajnalban vonatra ült, miután éjjel kiolvasta a könyvet, hogy találkozzon velem és elmondhassa: csak így tovább!
Többek közt, ezért is született meg az online kurzus és a havi rendszerességű műhelyfoglalkozás.
Mert a történetek hatnak!

Számomra nagyon fontos, hogy az írással és történetmeséléssel értéket teremtsünk, értéket közvetítsünk. Olyan értéket, mely értékre másoknak szüksége van. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a foglalkozások alkalmával arra is, hogyan tudjuk ezt a létrehozott értéket eljuttatni a számára fontos közönséghez. Hiszen senki sem az asztalfióknak ír. A történeteinkkel hatni szeretnénk.

Hiszem, hogy a megfelelő szavak és mondatok akár írott formában, akár beszéd által közvetítve elképesztő átalakítóerővel bírnak. Épp ezért úgy gondolom, akinek helyén van a szíve és tud beszélni, az beszéljen, aki tud írni, az írjon! Aki nem tud, az meg tanuljon meg!

Nap mint nap látom, hogy 30-40 megfelelően megkomponált, egymás után leírt mondattal cégek, vállalkozások kapnak szárnyra, értékes vagy értéktelen kacatokból, egyedi- vagy tucattermékekből tudnak dollármilliós forgalmat generálni. Pusztán a szavak erejével. De, olyat is hallottam már, hogy valaki egyetlen könyv elolvasása után a rákból gyógyult ki és ezért kizárólag a könyvből áradó, felemelő gondolatokat tette felelőssé.

Petőfi azt írta: “Fényesebb a láncnál a kard”. Azt hiszem a kardnál még fényesebb, még élesebb és még erősebb eszköz a szavak és mondatok ereje. Szavakkal emelhetünk falakat vagy nyithatunk ablakokat, bonthatunk le korlátokat és melegíthetünk fel szíveket. Elképesztő lehetőség rejlik bennük.

A Storytelling kurzus során ezzel foglalkozunk, ezt gyakoroljuk. Görbítgetjük, hajlítgatjuk, kerekítgetjük a szavakat és mondatokat. Mígnem olyan átalakító erőt nem képviselnek, mely erő képes megpendíteni egy másik ember szívében egy húrt vagy világosságot vinni az elméjébe, ezáltal pedig, akár megváltoztatni az életét.

De, nem csak ez történik. A klubfoglalkozások során olyan mély önismereti leckékre és tapasztalatokra teszünk szert, hogy sokszor úgy tűnik, mintha a történetek megalkotása csak az ürügy lenne, egy hatékony módszer, amivel közelebb kerülhetünk önmagunkhoz és valódi céljaink eléréséhez szükséges belső erőhöz.

Ha szívesen gyakorolnál velünk, ha szívesen csatlakoznál klassz, inspiráló emberekhez, ha te is tudod, hogy a gondolataidra a világnak szüksége van, ha téged is annyira felapróznak a mindennapok, hogy egyedül nehezen tudod megteremteni az alkotáshoz szükséges energia- és kreativitás szintet, gyere és jelentkezz a Kvantum Klub író- és történetmesélő kurzusára! 

 

Jelentkezés a 4 hetes Online ÍRÓ- és Történetmesélő (storytelling) kurzusra:

A kurzus díja 19.500 Ft. (Amennyiben 4 egyenlő részletben fizetnéd 4×5.500 Ft).
Ez tartalmazza a tematikus jegyzeteket, feladatlapokat és 4 × 1 óra személyes skype foglalkozást. Jelentkezés után leegyeztetjük az első alkalom időpontját, és ezt követően skype-on, teljesen személyre szabva kezdődik meg az oktatás.

A 4. hét végére elsajátítod a storytelling alapjait. Tudni fogod hogyan írj érzelmes, cselekvést kiváltó szövegeket. Hogyan kezdj hatásosan, hogyan ragadd meg a figyelmet, majd vezesd tudatosan a mondandód közben, és hogyan válts ki cselekvést, vagy hogyan juttasd új felismerésekhez, új nézőpontokhoz a közönségedet.

Bónuszok:

Minden jelentkező ajándékba megkapja a Szökés az elme börtönéből című könyvet e-book formában és James Allen világhírű Ahogyan gondolod című könyvét (pdf formátum).

Kérdés esetén hívd a 06 70 315 6820-as telefonszámot!

Az online foglalkozáshoz  (személyre szabott, élő foglalkozás) számítógépre és egy skype kapcsolatra lesz szükséged, illetve, hogy a foglalkozás ideje alatt magadra tudd zárni a szobád ajtaját )

Jelentkezéshez töltsd ki a következő űrlapot!
Részletfizetés esetén a második űrlapot töltsd ki!
Ha lassabban szeretnél a kurzussal haladni, 4 héttől 4 hónapig nyújthatod el az elvégzését, ahogy az időbeosztásodnak jobban megfelel. Részletfizetés esetén a foglalkozások időpontja előtt kell elutalnod az aktuális részletet.
Jelentkezés után e-mailben értesítünk a további tudnivalókról és leegyeztetjük a kezdés időpontját.

Mentés

Mentés

Keresztnév (így szólítunk a levelekben):*
Email:*
Név (számlázási):*
Irányítószám:*
Város*
Utca, hsz, emelet, stb.*
Telefonszám:
Fizetés módja:*


Amennyiben 4 egyenlő részletben fizetnéd, ezt az űrlapot töltsd ki!
5.500 Ft/alkalom.

Keresztnév (így szólítunk a levelekben):*
Email:*
Név (számlázási):*
Irányítószám:*
Város*
Utca, hsz, emelet, stb.*
Telefonszám:
Fizetés módja:*


Hívd elő a történetedet, és kezdj el hatni vele a világban!

Szeretettel,
Tarnóczy Vilmos

www.tarnoczyvilmos.hu – Egy történet, amiről mindenképp tudnod kell! Szökés az elme börtönéből>>>
www.kvantumklub.hu – Belső potenciálunk kibontakoztatása a kvantum szemlélet segítségével