konyvvelvili

 Találkozzunk!

 

 

“Ami valós, azt semmi nem fenyegetheti.
Ami valótlan, az nem létezik.
Ebben rejlik Isten békéje.”
– A Course in Miracles

Ami valós, azt semmi nem fenyegetheti. Ezzel az erős felütéssel kezd a világhírű A Course in Miracles, a Csodák Tanítása.
Azt hiszem, aki valaha is megérezte a zsigereiben ennek a tanításnak a valóságtartalmát, soha többé nem tudja a világot és saját magát úgy szemlélni, mint korábban.

Ha jobban megfigyeljük saját életünket, azt vehetjük észre, kétféle életet élünk. Az egyiket kifelé, a másikat befelé.  Ha nagyon belesüppedünk a külvilág problémáiba, nem árt ha eszünkbe jut, ahogy Szepes Mária néni mondta valamikor: befelé és felfelé mindig van út. Ha a kinti világban elakadtál indulj el befelé és felfelé, biztos lehetsz benne, hogy ezután új kapuk nyílnak meg kívül is.

Persze, amilyen egyszerű a feladat, olyannyira nehéz legtöbbször a kivitelezés. És általában az sem vigasz, hogy az egyetlen ember, aki bojkottálni tudja az életünket, az mi MAGunk vagyunk.

Félre állni a saját útunkból nem egyszerű lépés, de oly mértékű a jutalom, hogy bármikor, bármi áron megéri belekezdeni.
Erről szoktunk beszélgetni az író-olvasó találkozókon. Ha olvastad már a könyvet, és szívesen szerveznél Te is találkozót a lakhelyed környékén, vedd fel velünk a kapcsolatot! ( Ha nem olvastad, itt tudsz belenézni>>> )

Aktuális író-olvasó találkozóink időpontjáról, illetve a könyvvel kapcsolatos további információkról hírleveleinkből értesülhetsz, amire itt tudsz feliratkozni:

Email:*
Keresztnév:*


Kapcsolat: e-mail: konyv@tarnoczyvilmos.hu, Telefon: 70 315 6820

További menüpontok:
– Bemutatkozás : Tarnóczy Vilmos
– A könyv : Szökés az elme börtönéből

Támogatók:

mitertudatmuhely

Mentés